Restyling Nederweert-Eind

DatumNovember 2014
LocatieNederweert-Eind, NL
CategorieInterieurontwerp en Kleuradvies

Make-over van de woonkamer.

Het concept

De bewoners waren niet tevreden over de huidige woonkamer. Het hing van losse elementen aan elkaar. De grote eettafel stond niet op de juiste plek maar moest wel behouden blijven. De functies in deze kamer zijn omgedraaid. De eettafel is naar de voorkant van de woning geplaatst en de zithoek naar de achterkant. Hier komt de eettafel beter tot zijn recht. De erker kreeg een nieuwe functie met een bankje en voorzien van extra opbergruimte.
Als accentkleur is taupe toegepast die mooi past in de ruimte en bij de verschillende kleurnuances in de tegelvloer. De toegangsdeur naar de keuken is vervangen door een schuifdeur om het in de zithoek rustig te houden.