Sportcafé De Bengele

DatumJuli 2017
LocatieNederweert, NL
CategorieInterieur- en meubelontwerp, kleuradvies

Visualisatie sportcafé voor ‘De Bengele’ in Nederweert

Het concept

Het huidige sportcafé van dit complex bevindt zich op de eerste verdieping. De kleedlokalen bevinden zich op de begane grond en vaak was de ‘drempel’ om nog even een drankje te doen na het sporten te groot.
Nu kan men er niet meer omheen en bevindt het sportcafé zich direct naast de ingang. Het uiterlijk moest tegen een stootje kunnen en de keuze voor steigerhout was dan ook gauw gemaakt. Tevens zorgde dit ook voor een ‘warm karakter’. Blauw en groen zijn de kleuren van het logo en deze hebben we terug laten komen in het interieur.
Deze opdracht is uitgevoerd in samenwerking met lokaal Bouwbedrijf Teng Wijen en de Gemeente Nederweert.